loading...
♠ Red Group ♠
مالک شیری بازدید : 16 دوشنبه 08 آبان 1391 نظرات (1)

دیروز و یک روز مانده به جشن ویندوز فون 8 که امشب ساعت 8:30 به وقت ایران برگزار خواهد شد مایکروسافت اپلیکیشن همگام سازی ویندوز فون را برای ویندوز 8 و RT ارائه کرد.

این اپلیکیشن بسیاری از ویژگی‌های کاربردی Zune desktop client را دارا است و به خریداران آینده تلفن‌های مبتنی بر ویندوز فون 8 امکان می‌دهد تا به راحتی موسیقی، عکس و سایر محتواهای چند رسانه‌ای را از ویندوز فون 8 خود به کامپیوتر انتقال دهند یا بالعکس.

گفته می‌شود که این اپلیکیشن به طور خودکار کامپیوتر شما را برای اتصال بی دردسر و ساده دستگاه مبتنی بر ویندوز فون آماده می‌کند ولی هنوز با توجه به اینکه تلفن‌های دارای ویندوز فون 8 در دسترس نیستند، بررسی طرز کار برنامه میسر نیست. با این حال این مورد که برنامه با ویندوز فون 7 سازگار نیست به تأیید رسیده این کاربران برای سینک تلفن خود باید از اپلیکیشن دسکتاپ استفاده کنند.

در حال حاضر کار زیادی با این برنامه نمی‌توان انجام داد ولی اگر مایل به دیدن رابط کاربری آن هستید، می‌توانید اپلیکیشن Windows Phone را از سایت مایکروسافت دانلود کنید.

مالک شیری بازدید : 10 دوشنبه 08 آبان 1391 نظرات (0)

در تلاشی به منظور یافتن جایگزین برای تراشه های سیلیکونی امروزی، محققین IBM توانسته‌اند نانولوله‌های کربنی را یک گام دیگر به پیش برانند.

نانولوله‌های کربنی ساختارهای بسیار کوچکی هستند ساخته شده از شبکه‌های توری مانند از جنس اتم‌های کربن که در قالبی استوانه‌ای پیچیده شده‌اند. حالا تیمی 8 نفره از IBM (که یک پروفسور ایرانی نیز در بین آنها است) موفق به کشف راهی شده تا نانولوله‌ها را با دقت بالا روی یک تراشه کامپیوتری قرار دهد. این پیشرفت به آنها امکان می‌دهد تا نانولوله های کربنی را با تراکمی 100 برابر آنچه در روش‌های فعلی ممکن است، چینش کنند و این یک گام کلیدی به سمت تولید مقرون به صرفه تراشه ها است. IBM توانسته یک چیپ با بیش از 10 هزار بخش متشکل از نانولوله ها را بسازد.

این تکنیک جدید کمک خواهد کرد تا شانس نانولوله ها برای پذیرفته شدن به عنوان یک جایگزین برای تکنولوژی امروزی ساخت ترانزیستورهای سیلیکونی بالاتر برود. چیپ های امروزی از سویچ های الکتریکی ریزی به نام ترانزیستورها ساخته شده‌اند و نانولوله‌های کربنی به طور بالقوه قادر هستند به جای کانال‌های سیلیکونی مورد استفاده قرار بگیرند تا الکتریسیته جاری در ترانزیستورها را هدایت کنند.

نانولوله‌های کربنی می‌توانند ذات نیمه رسانای سیلیکون را داشته باشند که این به آنها امکان قطع و وصل سریع جریان الکتریکی -که در ساخت تراشه‌ها حیاتی است- را می‌دهد. همچنین قابلیت هدایت الکترون در آنها فوق العاده عالی است. ولی اینها به کار تولید کنندگان چیپ ها نخواهد آمد مگر آنکه راهی یافته شود تا نانولوله‌ها را با دقت بسیار بالا و در حجم انبوه روی صفحه میزبان (ویفر) جایگذاری کنند.

پژوهش IBM که دیروز در journal Nature Nanotechnology به انتشار رسیده، از ترکیب چندین روش شیمیایی بهره می‌برد تا تولید کنندگان تراشه، بتوانند به طور انبوه نانولوله‌های منفرد را در محل دقیقی که می‌خواهند بنشانند. و IBM با این روش، به تراکم یک میلیارد نانولوله در هر سانتی متر مربع رسیده.

نانولوله‌های کربنی فقط یکی از جایگزین‌های احتمالی برای عصر پس از سیلیکون هستند. سایر گزینه‌ها از جمله نوارهای تخت، باریک و شبکه مانند کربنی که به آنها گرافین گفته می‌شود نیز به نانولوله‌ها نزدیک هستند؛ در سمت دیگر استفاده از ایندیوم، آرسنیک، و گالیوم را داریم که در زمینه فوتونیک قرار دارند و به جای الکترون‌ها، فوتون‌ها را برای جا به جایی داده‌ها به کار می‌گیرند؛ همچنین اسپین‌ترونیک را داریم که از ویژگی چرخشی الکترون‌ها به جای القای بار الکتریکی استفاده می‌کند؛ و البته روش های خیلی تخیلی تری مثل کامپیوترهای دارای DNA و کوانتوم کامپیوتینگ.

گام اول در روش جدید IBM آماده کردن ویفر است که زیر لایه‌ای است مشابه آنچه در ریزپردازنده‌های امروزی یافت می‌شود. یک لایه اکسید هافنیوم را داریم و بر روی آن لایه‌ای از دی اکسید سیلیکون را که با آرایشی خاص قرار گرفته. در رویکرد IBM کانال‌هایی باریک در لایه دوم قرار دارد که دسترسی به لایه زیرین را فراهم می‌کنند. سپس یک لایه دیگر با نام مخفف NMPI بر روی این دو قرار می‌گیرد.

گام بعدی، آماده سازی نانو لوله‌ها است. آنها با یک لایه صابون مانند شیمیایی پوشانده می‌شوند که نوعی سورفکتانت است و سولفات لاریل سدیم نام دارد و به آنها امکان حل شدن در آب را می‌دهد. در انتها ویفر با این مایع پوشانیده می‌شود.

NMPI و سورفکتانت به صورت شیمیایی جذب یکدیگر شده و نانولوله های کربنی را در کانال‌های باریکی که ذکرشان رفت آرایش می‌دهند. البته IBM هنوز قولی مبنی بر اینکه این روش بتواند به صورت تجاری مورد استفاده گسترده قرار بگیرد نداده ولی امیدهای تازه‌ای نمایان شده به خصوص از این رو که روش جدید با تکنولوژی فعلی ساخت چیپ ها نیز سازگار است.

در پایان اشاره می‌کنیم که هم وطن ما پروفسور «علی افضلی» نیز جزو 8 پژوهشگر ارشد این پروژه هستند؛ ایشان از سال 1981 در بخش تحقیقاتی IBM حضور دارند و قبل از آن، در سال 1974 درجه پروفسوری خود در شیمی ارگانیک را از داشگاه پنسیلوانیا گرفته بودند. سپس از 1974 تا 1979 به عنوان استاد شیمی در دانشگاه شیراز مسئولیت داشته‌اند و از سال 1979 تا 1981 در بخش شیمی دانشگاه کالیفرنیا، پژوهشگر میهمان بوده‌اند. تخصص ایشان در زمینه طراحی، پیوند و به کار گیری ترکیب‌های ارگانیک برای استفاده در دستگاه‌های الکترونیکی است.


مالک شیری بازدید : 9 دوشنبه 08 آبان 1391 نظرات (0)

اگر چنان عاشق اوبونتو هستید که دیگر نمی خواهید تبلت نکسوس 7 گوگلی تان باربر جیلی بیلی باشد، شرکت Canonical برنامه نصب اوبونتو روی نکسوس 7 را برای کمک به شما عرضه کرده است. البته به نظر می رسد که برای این کار باید bootloader دستگاه اندرویدی تان را آنلاک کنید.

حال پس از ورود به حالت Fastboot نکسوس خود را به یک کامپیوتر مجهز به اوبونتو وصل کرده و برنامه ویژه Canonical را اجرا کنید. اکنون باید منتظر مانده و همه کارها را بر عهده این نرم افزار بگذارید. پس از یک انتظار ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ای طاقت فرسا، تبلت شما یک نسخه کامل از اوبونتو را اجرا خواهد کرد.

البته کسانی که از نسخه نسبتا کامل اوبونتو بر روی نکسوس 7 خوش شان نیاید، به راحتی می توانند دوباره به سیستم عامل قبلی تبلت شان برگشته و از اندروید جیلی بیلی لذت ببرند. برای مشاهده شیوه نصب اوبونتو و بازگشت به اندروید، به صفحه ویکی اوبونتو مراجعه کنید. البته قبل از هر چیز خوب فکرهای تان را کرده و آماده ریسک آنلاک کردن دستگاه و نصب سیستم عامل جدید شوید. نارنجی نمی تواند از پس هزینه خرابی تبلت های دلبند شما بر بیاید!


مالک شیری بازدید : 10 یکشنبه 07 آبان 1391 نظرات (0)

ما در دورانی زندگی می‌کنیم که نیاز یا لزوم دسترسی به اطلاعات در همه جا، اغلب در زندگی مان حس می شود. به خصوص نیاز به داده‌ها، فایل‌ها، عکس‌ها و اسناد شخصی. اینجا است که سرویس‌های ذخیره‌سازی ابری می‌درخشند و دراپ باکس یکی از بهترین‌ها (اگر نگوییم بهترین) در این بین است که به خاطر سادگی، امنیت و پایداری‌اش بسیار محبوب شده و روز به روز هم امکانات و ویژگی‌های جدیدی به آن اضافه می‌شود یا توسط توسعه‌دهندگان و استارت آپ ها در پیرامونش شکل می‌گیرد.

دراپ باکس از اکثر سرویس‌های مشابه خود برتر است اما به خاطر سادگی فوق العاده آن، شاید ندانید که راه‌های زیادی هست تا تجربه کاربری خیلی بهتری را مطابق با نیازهای خود از آن به دست آورد. در اینجا 9 مورد جالب و کوتاه در باره دراپ باکس را با شما در میان می‌گذاریم. در ادامه مطلب با نارنجی همراه باشید و اگر شما هم موارد دیگری را می‌دانید، خوب است که با دیگران به اشتراک بگذارید.


مالک شیری بازدید : 8 یکشنبه 07 آبان 1391 نظرات (0)

فکر می کنید اوضاع شرکت اچ تی سی در بازار چطور است؟ پاسخ در این خلاصه می شود که اوضاع در حال حاضر آنقدر خراب شده که نوکیا در مقایسه با اچ تی سی یک شرکت در حال رشد به نظر می رسد. میزان فروش تلفن های این شرکت در فصل گذشته ۴۳ درصد کاهش داشته است.

این موضوع بسیار جالب توجه است. چرا که اچ تی سی تلفن هایش را با سیستم عامل اندروید ارایه می کند. سیستم عاملی که با قدرت در حال پیشرفت است. اما در طرف دیگر به نظر میرسد اوضاع نوکیا با وجود تکیه بر سیستم عامل ویندوز فون بهتر از اچ تی سی است.

این موضوع نشان می دهد که شرکت های سازنده تلفن هوشمند با چه چالشی در مقابل شرکت هایی مانند سامسونگ مواجه شده اند. بازار شرکت سامسونگ نسبت به سال گذشته ۲ برابر رشد کرده و بازار هدف اچ تی سی را بلعیده است.

کافی است فروش ۵۶ میلیون تلفن سامسونگ را با فروش ۷ میلیونی اچ تی سی در فصل جاری مقایسه کنید. آمار نشان می دهد که شرکت ریم با تلفن های بلک بری اوضاع نسبتا بهتری دارند و در آن طرف اچ تی سی با تلفن های قدرتمند و سیستم عامل اندروید در حال از دست دادن بازار است.

اچ تی سی به سختی تلاش می کند تا با ارایه مدل های متفاوت و قیمت های رقابتی خودش را در بازار به جلو ببرد. اما طی سال های گذشته با کاهش ۲۰ تا ۳۰ درصدی در فروش مواجه بوده. امسال شرکت اچ تی سی سیاست کاری جدیدی را در پیش گرفت و سری One را معرفی کرد. حالا کاهش فروش ۴۰ درصد امسال نشان می دهد که اوضاع این شرکت بهتر نشده و تلاش هایش تا اینجا موفق نبوده است.

شما فکر می کنید چه عاملی سبب این کاهش فروش بوده؟ چرا با وجود ساخت تلفن های عالی و سیستم عامل خوب همچنان مشتری ها به سوی اچ تی سی نمی روند؟


مالک شیری بازدید : 10 یکشنبه 07 آبان 1391 نظرات (0)

مدتی بود که خبرهایی درباره عرضه نکسوس 7 با ظرفیت 32 گیگابایت ولی با قیمت نسخه 16 گیگابایتی شنیده می‌شد. حالا گویا یک خرده فروشی در کانادا، این محصول را به فروش گذاشته و چند خریدار خوش شانس هم توانسته‌اند آن را خریداری کنند؛ البته نه با قیمت 249 بلکه با هزینه 269 دلار کانادا که تقریباً معادل 269 دلار امریکا است. این هم تصویر رسید خرید:

Google-Nexus-7-32GB-receipt-600x450.jpg

احتمالاً همین قیمت را در فروشگاه‌های دیگر و البته گوگل پلی نیز خواهیم دید و شایعه 249 دلاری بودن مدل 32 گیگابایتی نکسوس 7 بی اساس بوده.

خبر دوم اینکه تلفن ال جی با برند نکسوس که کد آن LG E960 بود و نام‌هایی مثل اپتیموس نکسوس، نکسوس 4 و ... برای آن حدس زده می‌شد، به احتمال زیاد با همان نام نکسوس 4 و در دو ظرفیت 8 و 16 گیگابایت معرفی خواهد شد. این را دفترچه راهنمای لو رفته این محصول می‌گوید که می‌توانید نسخه pdf آن را از اینجا دانلود کنید.

این محصول از میکرو سیم استفاده می‌کند و طرح کلی آن مشابه چیزی است که پیش‌تر دیده‌ایم. همان‌طور که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید شایعه "امکان شارژ بی‌سیم" آن نیز صحت دارد و کویل القایی (کادر نارنجی) در تلفن تعبیه شده:

lg-e960supportmanual.jpg

با این وضعیت، تقریباً تمام محصولاتی که قرار است گوگل دوشنبه معرفی کند لو رفته‌اند و فقط می‌ماند معرفی نکسوس 7 با قابلیت 3G یا 4G، قیمت گذاری نکسوس 10 و نکسوس 4، و همچنین معرفی اندروید 4.2. البته بعید نیست گوگل شعبده‌ای دیگر از آستین بیرون بیاورد و ما را غافلگیر کند. باید منتظر ماند و دید.

یک اتفاق جالب دیگر را هم ذکر می‌کنیم؛ گویا یک ماه پیش، یکی از کارمندان گوگل، نکسوس 4 آزمایشی خود را در کافه‌ای در سان فرانسیسکو جا گذاشته؛ درست مشابه همان اتفاقی که در سال 2010 برای آیفون 4 افتاده بود. البته در ادامه، فرد یابنده با گوگل تماس گرفته و گوگل نیز در ابتدا با تهدید و سپس با تطمیع، مانع از لو رفتن تلفن توسط او شده؛ تهدید به شکایت در صورت لو دادن محصول، زیرا گوگل این عمل را مجرمانه بر شمرده و سپس، پیشنهاد ارائه یک تلفن رایگان به او. ولی این کارها فقط چند روز لو رفتن نکسوس 4 را به تعویق انداخت و این روزها تصاویر متعددی از آن دیده‌ایم و با این محصول آشنا هستیم.

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 9
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 8
  • آی پی امروز : 0
  • آی پی دیروز : 22
  • بازدید امروز : 2
  • باردید دیروز : 19
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 21
  • بازدید ماه : 21
  • بازدید سال : 27
  • بازدید کلی : 773